Abonnementen

Bij PMC Fysiotherapie is er de mogelijkheid de spierkracht en conditie te trainen op moderne trainingsfaciliteiten. Middels een hartslagmeter en smartcard kan de kwaliteit van bewegen en de doelmatigheid gewaarborgd worden.

De programma’s worden samengesteld en eventueel begeleid door gekwalificeerde fysiotherapeuten. In overleg met uw behandelend fysiotherapeut of informerend aan een van de medewerkers van het secretariaat kan gekeken worden naar een passende tijd.

COREfit abonnement – groepstraining voor chronische aandoeningen

COREfit is kort gezegd fitness voor mensen met chronische aandoeningen en ouderen. Als vorm van nazorg of juist preventief zijn speciaal voor deze grote doelgroep verantwoorde trainingsprogramma’s opgesteld. De begeleiding is in handen van fysiotherapeuten die bekend zijn met de verschillende chronische aandoeningen. De doelstelling wordt op persoonlijk niveau bepaald waarbij het accent ligt op het plezier in bewegen. Gericht op het behouden of verbeteren van de huidige conditie.

Doelgroepen voor de COREfit zijn

Basis abonnement – zelfstandige preventie training

Dit is een training ter verbetering van kracht, krachtuithoudingsvermogen, en conditie. De zelfstandige training is altijd met behulp van de smartcard waarop uw trainingsprogramma word geplaatst. Hieraan gaat altijd een intake en inspanningstest vooraf. De training kan een vervolg zijn op een afgeronde behandelserie waarin u der verbeterde functie van bijvoorbeeld uw arm, been of onderrug onderhoudt of verder wil verbeteren.

Voor verdere uitleg over de abonnementen, de voorwaarden en de actuele prijzen neem contact op via 0251-239101 of [email protected]