Verhuur praktijkruimte

Wij verhuren een volledig ingerichte praktijkruimte in ons pand. De praktijkruimte is voor zelfstandige ondernemers die zich in een moderne praktijk willen vestigen. In onze praktijk zijn al diverse professionele therapeuten/behandelaars werkzaam.

ruimte_huren_flyer.jpg

Zelfstandige ruimte/praktijkruimte te huur
De ruimte is geschikt voor verhuur van behandelkamers en eventueel een zaal.
In de avonden en het weekend is er ook ruimte voor het geven van groepslessen.
De ruimtes zijn ingericht met behandeltafel/bureau/stoelen, waarbij er ook een mogelijkheid is tot gebruik van de oefenzaal/fitnessruimte.
Indien u huurder bent in ons pand, zullen we de samenwerking vermelden op onze website en in de PowerPoint in de wachtkamer.


De locatie

Wij hebben 2 locaties:

Locatie Heemskerkerweg:
De praktijk heeft 9 behandelkamers, een ruime oefenzaal met moderne apparatuur en is de hoofdvestiging van PMC Fysiotherapie. Er is genoeg parkeerruimte rondom ons centrum, ook is er een invalidenparkeerplaats aanwezig vlak voor de ingang. De praktijk is rolstoeltoegankelijk. Onze behandelruimtes en de oefenruimte zijn gelijkvloers en er is een invalidentoilet aanwezig.

zaal_3.jpg zaal_2.jpg

Locatie Koude Horn
De Koude Horn beschikt over 3 behandelkamers en een ruime oefenzaal.
Op de Koude Horn is betaald parkeren. Onze behandelruimtes en de oefenruimte zijn gelijkvloers maar er is geen invalidentoilet aanwezig.

zaal_1_koude_horn.jpg

Huidige huurders
Ergotherapie, mensendieck, cranioscacraal therapeut en de Rijbewijskeuring Holland


Met meerdere disciplines in één praktijk kunnen wij hopelijk een nog betere dienstverlening aan onze patiënten geven. Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd bellen of mailen. Wie weet tot binnenkort!